24. Puberteit

Puberteit.
4 november 2011

Ik schreef in mijn vorige blogjel dat de afwezigheid van mijn tietje eerder voelde als regressie; terug naar pré-puberaal en de periode van vóór erwtjes op een plankje… Maar ik verwachtte toen niet dat ik in plaats van te gaan overgangen – OK, ook nog een beetje te vroeg voor en van chemische stimulatie blijf ik onthouden – zou gaan puberen!

Van een beetje kriebel, naar die erwtjes, naar AA, A en dan B. Geen zwemdiploma’s alhoewel er wel van alles ging klotsen; ik kreeg weer een tiet! Op zich ziet dat er best vriendelijk uit en vertederend maar ik had toch juist niet gekozen voor expanders. Zo kon ik me natuurlijk wél toch een klein beetje inleven in dat proces en ik moet zeggen; het lijkt me écht geen feestje. In dit geval is er ook geen resultaat in het vooruitzicht, dus dat drukt wel de pret…

Om die puberale fratsen in te dammen, werd ik door Oom Chirurg ontboden, beoordeeld en bestoken. Met een punctienaald met kraan, héél chique werd er 180 cc afgetapt… Door de zwelling bleef er nog wat “heuvelen” maar ik ben dus een ruime cup armer.

Nooit zo geweten eigenlijk hoeveel cc er bij moet voor promotie bij Marlies, maar ik weet wel dat bij een beetje afvallen díe cc’s altijd als eerste vertrokken. Dat is dan nu wel weer hoopvol… Bij het ontbreken van tieten vertrekt er dus nu gewoon wél omvang bij heupen en vetrol, of is dat dan weer net een tikkie teveel mazzel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s