22. Platte Humor

Platte Humor.
27 oktober 2011

Dat relativeren levert me toch wel heel veel hilarische momenten op. En het is zó heerlijk om te lachen over dingen die in werkelijk onleuk of Kwalitatief Uitermate Teleurstellend zijn dat ik deze overlevingsstrategie gewoon in dankbaarheid blijf aanvaarden.

Door een amputatie te omlijsten met de rauwe stem van Anouk “LESS IS MORE” wordt de verwijdering van een beetje vlees een positief gebeuren. Daarbij ben ik toch vegetariër en is minder vlees een grondhouding, ook al gaat dat wat ver en is kannibalisme er nooit mee bedoeld geweest.

Als ik zeg dat de chirurg echt heel mooi werk heeft geleverd en de “KUNST VAN HET WEGLATEN” tot in de perfectie beheerst, kreukel ik over de bank van het lachen. Minimalisme op de OK, ik kan er niks aan doen maar het idee van mijn chirurg als kunstenaar op een vernissage – wat zou van O zich opgelaten voelen – is echt goed voor mijn humeur. En dat dat dan wel wat “PLATTE” humor is, tsja, dan zak ik door de bank.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Of het waar is weet ik niet maar ik geniet van die lach die diep van binnen opborrelt en mijn hoofd leegtinkelt. En tranen van het lachen… zijn ook een mooie smoes voor vochtigheid rond het oog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s